tidsinstället

röv.

Okt. 22, 2010

nemen hej.

jag är hemma. jag fyller 18. jag skulle stannat i skåne. blogg.se har fått en ny funktion. tidsinställa inlägg heter den. hejdå.

Le Love

Sofia Lindberg & Spirit Fly 10/10-2010
Eftersom blogg.se lagar sönder när man ska ladda upp bilder så får ni endast dessa tre så länge med det kommer fler.

The Spotify Test

Ta listan som du tycker är allra bäst, Den måste ha över 24 låtar och tryck på "shuffle" alltså slumpa, sen trycker du på next och skriver in låtnamnen!

Hur mår du idag?
Tennessee 

Kommer du komma långt i livet?

Never Let Go

Hur är skolan för dig?
Men Det Gör Jag 

Vilken är ditt livs themesong?

Keep On Walking

Vilken är din livshistoria?
Skör Som Glas 

Hur ser din framtid ut?
Wouldn't Change A Thing 

Hur blir din morgondag?

What You Mean To Me

Vad är det bästa med dina vänner?

Fallen

Vilken sång beskriver dig bäst?

tusen Bitar

Hur ser ditt liv ut just nu?

Vi Kör (Lagom är för lite)

Vilken låt kommer spelas på din begravning?
A Drop In The Ocean

Hur var du som barn?
Princess

Vem kommer du gifta dig med?

Iris

Hur ser världen på dig?
Waka Waka (This Time For Africa)

Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Airplanes, Part II

Kommer du någonsin få barn?
Natteravn

Hur blir du igen känd just nu?
We Are Broken

Vilken är din livsfilosofi?
Dear Mr President

Tycker andra att du är attraktiv?
Crash And Burn

Hur ser du på sex?
Unwritten

Tycker dina vänner om dig?
Samson

Min allt spotifylist gjorde jag detta testet på. Där hamnar det mesta så går och lyssna på och den funkar alltid. Här finner du den.

Ankan träning

Idag eller rättare sagt igår var det dags för andra hopplektion för Ankan. Jag red Samuraj (Shiva de Loup x - Robin Z) och det gick bra. Ankan sa att jag hade en bra sist med fina linjer men att jag skulle tänka på att inte bli kvar i handen över hindren och att jag blev kvar i handen berodde på att Samuraj gärna ville springa iväg. Så jag är väldigt nöjdFörst hoppade vi på volt över en av cavalettin, den längst ner till höger. Sedan byggde vi på och hoppade alla tre och det var 17 m i mellan och vi skulle ha 5 galoppsprång. 
Sen hoppade vi 5½ - Bom 2.40m fram till ett Kryss, 5.50m fram till en Oxer och 9.50m fram till ett Räcke. Och det var i denna övning som jag blev kvar i handen men utöver det så gick det jätte bra.

Iden, bilden och hindrena kommer ifrån Lovisa Munter - Lovicious.blogg.se, det ända som jag har ändrat är hindrens placering.

Yeah!

men hej !

Min uppdatering äger, yes!

Men ja, det är som det brukar.

Min dag har i alla fall vart ganska så bra. Något trött har jag vart men vem sjutton är inte det nu för tiden. Dagen har spenderats på Vipan med Biologi, Svenska och Samhälle. Sen hem och bestämma film inför
mypyskvällen (myspys är ett väldigt fult ord.)på torsdag. Blir The Blind Side med Sandra Bullock om vi får som vi vill. :D

Efter det så skulle jag och Sofia plugga och hur gick det med det ? Um, åt skogen. Vi pluggar när hon kommer hem ifrån hästen istället. Jag ska även se Johannas hoppträning hon kom i morse och detta är första gången sen förra helgen hon rider sin häst, då hon vart i/på Aiya Napa. Så jag har ridit henne i stället men det blir bra hoppas jag. 


tjingeling.

hel dag på Flyinge, typ

min blogg är död ? aja. 

Idag var det vipanloppet och för alla som inte vet vad det är så är det ett lopp på 8 km som alla vipans elever springer. Men som ni redan säkert räknat ut så sprang jag inte loppet utan jag mockade skit i stället.

Började alltså dagen med att försova mig, men jag kom i tid. Så till en början var det jag, Elin, Christina och Marie Kahrle. Sofia hade försovit sig och kom en halvtimme senare och ja vi är grymma på att försova oss. Efter att vi hade mockat så  gick vi hem och åt frukost för att sedan traska tillbaka till stallet för att göra i ordning de hästar som vi skulle rida. Först red vi ut och då red jag Candide och sedan red vi en lite lektion för Christina och då red jag Magica (Magic de Hex ?).

Sen lunchstalltjänst. Fodra, täcka, ta in hästar, ta ut hästar, sopa, kratta ytterområden. LUNCH! På lunch gick vi även hem och sov eller aa, jag gjorde.

Vid halv två var vi i stallet igen för att putsa träns och sadelgjordar samt tvätta benskydd för att sedan hjälpa Marie med eftermiddags stalltjänsten. Rätta till boxar och plocka skit, grovfodra, sopa, ta in hästar, täcka av borsta, täcka på, mocka hagar, ytterområden, kraftfodra. Klart.

När jag var klar med eftermiddagen så cykla jag bort för att rida Honey, Johannas häst. Jag rider den nu denna vecka medan hon är på/i Aiya Napa.

Jag red med Matilda på täckta banan. Mycket trevligt.

Så efter att jag kom hem ifrån Honey har det inte hänt så mycket. Kollade på sista hoppgruppen som red upp för Talang Flyinge, pratade med Marina och Anna-Lena samt Sofia. Skrattat en massa och haft det allmänt bra. Helt klart en as kalas bra dag. 

tjingeling.

Okt. 5, 2010 - Rösta på min

Årets Häst 2010
Rösta här!