- Wonderwall

Nu ska jag gå ut och fodra hästarna och sedan gå och lägga mig för jag är grymt trött. Så God Natt!


- Vinn Dy'on träns hos Lovicious.blogg.se

Gör som jag och var med och tävla om ett träns hos Lovicious


Länk till tävlingen!

Även en enormt läsvärd blogg enligt mig. Kanon bra verkligen.

- Praktik Dag IIIII

31 / 5 - 2010

Första dagen på andra veckan och denna måndagen kom jag iväg. Yes! 1 poäng till Karin.

I alla fall, så började denna dagen som de andra med utsläpp, mockning, strö, packning av hö påsar och lunch påsar. Efter det blev det ryktning av West, gör i ordning den ena fuxen inför longering,  göra i ordning nästa häst inför longering, byta lite hästar och putsa lite träns. Lunch.

Efter lunch så gjorde jag i ordning Balougraph, gjorde i ordning Baltimore. När Balougraph kom tillbaka gjorde jag vis honom medan Magnus tog Baltimore. När jag var klar med det så pratade jag lite med mamma i telefon i väntan på att Magnus skulle blir klar med Baltimore.
När han var klar med Baltimore så gjorde jag vid honom och sedan gjorde jag i ordning Convall för han skulle ridas han med så när det var klart så gjorde jag i ordning alla Baltimore's grejer och sedan började jag plocka i lite hästar. När Convall kom tillbaka gjorde jag vid honom och hans grejer och plockade in de sista hästarna. Sedan väntade jag på att min kära storebror skulle komma och hämta mig så då sopade jag lite och fyllde på vatten hinkar och plockade in lite täcken.

- Ni får lite bilder på världens finaste med. ;)- Nu ..

.. ska jag ställa mina skor på tork så dem är torra tills imorgon. 

Och angående inlägget under om Demand. Vissa grejer; ord och meningar kanske ser och låter konstigt men jag är sämst på att skriva ut min känslor inför folk. Så döm inte för hårt! Ok ?

GOD NATT! :D

- Sweet Demand xx RP 106


Engelskt Fullblod - Valack - Fux
Sweet Reclaim xx RP 98 - Tammer Fors xx (IRE) 809
1988 ~ 2007

Sweet Demand ägdes av Ylva Lovén Swärd. Jag lärde känna denna hästen när jag började på Jutagården, men det var inte förens efter två - två och ett halvt år som jag började rida Demand. Han var den första stora hästen jag red på Jutagården och efter första gången var jag fast. Efter den gången så red jag praktiskt taget Demand nästan varenda gång jag hade lektion. Han var bäst, han hade allt enligt mig. Han lärde mig så otroligt mycket inom alla grenar, han var bra på allt. Fast hoppning och terräng var han klart bäst i.

Med tiden så flyttade jag upp i grupperna och red fler stora hästar på Jutagården, gamla som unga -  erfarna som oerfarna men Demand var fortfarande den hästen som var bäst och jag red honom fortfarande ganska ofta.
Vi startade några Clear Rounds mellan 90 - 110 och det gick oftast bra man behövde bara svänga och följa med egentligen för resten gjorde han. Han tyckte att det var så grymt kul.

Så kom början av 2006, då boningshuset på Jutagården brann. Huset där Ylva bodde och samma år, vid sommaren så sålde Ylva Jutagården och flyttade till Lidköping. Hon tog med sig Demand men även andra hästar så som Tammerino, Bramatham, Prince River, Vollis och Rasmusen. De två förstnämnda var en även två till av Ylvas hästar som stod mig varmt om hjärtat om man säger så.

Innan sommarlovets slut så åkte jag och hälsade på Ylva och Demand. Vi tog en sväng i skogarna borta i Lidköping och det var sista gången jag red honom och träffade honom.

Idag när jag tittar tillbaka på tiden med Demand på Jutagården så ångrar jag att jag inte hälsade på honom oftare. För han var en otrolig häst som jag idag saknar väldigt mycket en häst som betytt otroligt mycket för mig.
Jag fick reda på att nån gång under 2007 gick Demand bort och det är också en av orsakerna till att jag ångrar att jag aldrig hälsade på honom oftare efter den första gången jag var där.

Jag har mina minnen med honom ifrån alla ridturer på ridbanan på Jutagården, i ridhuset och i skogarna runt omkring Jutagården och jag är himla glad att jag fick träffa denna hästen.

Denna hästen har lärt mig så otroligt mycket och jag saknar honom.


Tack för allt. <3

-

- 22:29

Imorgon är börjar andra veckan på praktiken och jag ser fram emot det, för jag trivs verkligen där. Just nu sitter jag och skrattar inombords. För jag kommer ha så otroligt roligt när jag ska skriva min loggbok senare. haha.

aja hoppas ni får ett bra slut på kvällen.

tjingeling. 


- What you mean to me

- nya pjucks ;D

okej, inte nya pjucks men jag har fått min glasögon.

Och jag känner att det blir korta inlägg hela tiden. Korta och bildlösa.

- jag är bäst...

... på att blogga på natten. Yää ;)


- Tävling hos showjumper.blogg.se

- Praktik Dag IIII

28 / 5 - 2010

Så slut på veckan och slut på första praktik veckan som jag tycker har gått väldigt bra. :)

Idag har jag inte gjort så himla mycket. Maria har sin lediga dag på fredagar så jag skulle göra stallet själv ihop med Magnus men det blev inte så. Utan jag gjorde stallet med Magnus mamma. Så vi byte täcken, släppte ut, mocka, sopa, fixa hö påsar och lunch påsar. Sen börja jag putsa lite grejer, sen kom Magnus mamma, Birgitta ut igen så byte vi i hingst hagarna och jag gick ner och hämta Aragon. Efter det så tog jag lunch. Sen fortsatte jag och putsa lite grejer inför tävlingarna i helgen och så. Sen kom Magnus ut och hjälpte mig och ta in hingstarna och efter det så slutade jag och medan jag väntade på min kära storebror skulle komma så sopa jag och prata lite med dem ifrån Falbygdens stuteri som var där igen för att tappa Balougraph och Baltimore.


Så nu blir det en helgs villa sen är det på'tt igen. 

End of the day!

- ni får lite gammalt :D

Ska försöka få lite nya bilder någon dag. Men inte idag. Go Natt!

- Topp 5 : Förtillfället

Eftersom alla andra gör det så gör jag det med. bara för att liksom.

1. Lovisa Munter
2. Märta Hambraeus
3. FalsksanningGossips
4. Ridskvallerbloggen
5. Johanna Grant Boklund

- Bildlös

Känner att min blogg börjar bli tråkig för det är så få bilder i den nu igen, så jag tänkte ändra på det på nått sätt. Ni kan väl få några gamla välkända bilder ifrån diverse hopppträningar och annat trams sen.

- Praktik Dag III

27 / 5 - 2010

Det såg ungefär ut som alla andra dagar. Börjar med utsläpp, mockning, strö, packning av hö påsar och sopning. Sedan fläta jag ner manar på två av hingstarna. Sen ska jag börja med att borsta och rykta Convall men jag hinner knappt börja för då kommer Maria och säger att det ska vara visning av stallet om 10 min så Convall, Baltimore och Balougraph ska borstas spån fria och smuts/lerfria. så i väntan på att de skulle komma så borsta och rykta jag klart Convall som Maria skulle longera. 

De som skulle kolla på stallet var ifrån Falbygdens Stuteri. Och medan de var där så var Maria och longerad Convall och jag var kvar upp i stallet.
Sen så putsade jag av träns och ryktade Aragon sen gick jag in och åt lunch.

Efter lunch så kom hovslagaren och skulle sko två av hästarna så då hjälpte jag till lite där, samt gjorde i ordning en häst som Magnus skulle rida näst och och jag gjorde även vid två hästar, putsa lite grejer, tog in lite hästar och hängde upp lite täcken. Sen sluta jag.

Det är ganska så bra dagar, jag trivs, ett otroligt roligt ställe med roligt folk.- 150

Så nu kom det två inlägg om mina dagar på stall Österlund där jag trivs bra. Börjar runt 08:00 och slutar vid 15:15 - 15:30. Ganska lagom. 

Nu ska jag se om Photoshop vill samarbeta så ska jag försöka pilla ihop en ny header. 

tjingeling.


- Praktik Dag II

26 / 5 - 2010

Dag nummer två på praktiken började ungefär som gårdagen men efter att jag mockat gjorde jag i ordning en 3-årig fux hingst som Magnus skulle rida efter den han redan red. När han kom upp med den andra så byte vi häst gå gjorde jag vi den bruna som han red. Sen sopade jag, fyllde på vatten, gjorde vi fuxen när den kom tillbaka, smorde träns, byte täcken. Efter det gick jag ner till ridhuset för Magnus skulle hoppträna Balougraph, Baltimore Och Aragon. (I den ordningen) Så då hjälpte jag till där och höjde sänkte och breddade hindren. Sen gick jag upp för att smörja träns om dem använt. Efter det hade jag lunch.

Efter lunch byte jag täcken på dem som gått hoppträningen på förmiddagen Sopade stallet, tog in hästar och byte täcken på dem. Sedan borstade jag av en av hingstarna (e; Calido) sedan åkte jag hem.

Dagarna kanske inte låter så roliga men det är faktiskt väldigt roligt, sjukt bra praktik plats enligt mig. både Magnus och Maria är otroligt bra och roliga människor.

Sen ska jag försöka få med mig kameran någon dag men jag ska ju trots vara där i lite mer än två veckor till så det hinns nog med.

- Praktik Dag I

25 / 5 - 2010

Första dagen på praktiken var igår, men jag skrev inte om det igår så ni får ett inlägg om det idag istället. Så bli inte förvirrade om jag skriver idag, fast det var igår. 

Jag har praktik Hos Magnus Österlund på Stall Österlund och idag när jag kom dit började jag med att hjälpa Maria att släppa ut hästar sen mockade jag. Sedan medan maria longerade två av unghästarna så strödde och sopade jag samt packade 24 hö påsar.
Efter det så smorde jag en massa träns, byte täcken, hängde upp en massa blöta täcken. Efter det så hade jag lunch.
Efter lunch så hjälpte jag Maria att göra i ordning Baltimore som stod näst på listan att ridas. När det var klart så gick Maria ner med honom till Ridhus och tog med sig Balougraph med sig upp för att spola och borsta av honom. Så länge så putsade jag av lädergrimmor som dem har vid transportering av hästarna. När jag var klar med det gjorde jag i ordning Aragon (e; Cardento) Så tog Maria med honom ner till ridhuset och tog med sig Baltimore upp, så spolade jag honom för Maria skulle iväg till sittandra jobb. När jag var klar med Baltimore så smorde jag träns och jordar, samt fyllde på en vatten hink medan jag väntade på att Magnus blev klar med Aragon. När han var klar med Aragon så gjorde jag vid honom och smorde jag hans grejer byte lite täcken sedan åkte jag hem. 


- Free Fallin'

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp och är någorlunda pigg imorgon. Så jag inte kommer ditt och ser trött ut. Inte ett så himla bra intryck kanske. 

tjingeling.


- Första dagen på praktiken blir imorgon.

Så nu har har jag fixat med bussar och tåg så nu kommer jag till praktiken. 06:36 tar jag tåget ifrån Stenstorp varje morgon i tre veckors tid för att sedan sätta mig på bussen ut till Vilske-Kleva. 


- Header's på denna bloggen.


Så som ni ser nu att den headern som är nummer två uppifrån är den som jag har som header nu, och jag har haft den innan också. Den som är längst upp är den som jag hade först och den som är längst ner är den som jag hade sist.

- Igår & Idag

Igår var hela familjen plus två till på Sommarland, det var faktiskt ganska kul och umgås hela familjen - det var längesen. Så det var kul. 

Idag skulle det vart första dagen på praktiken men så blev det inte, för jag visste inte riktigt hur jag skulle komma ut dit. Men i dag har jag kollat upp bussförbindelser och så, så imorgon blir det förhoppningsvis första dagen på praktiken, det ska bli kul. Ser fram emot det.

Nu ska jag gå ut och mocka och tömköra eller longera Kelvin, vi får se vad det blir. Lutar mer åt tömkörning.- Tävling


http://itsahouse.blogspot.com/2010/05/vinn-1000kr-hos-guldfynd.html

-

Jag känner att denna bloggen bara fylls med meningslöst trams men även att denna bloggen börjar bli mer mig - meningslöst trams helt enkelt. Det är nog sån jag är - Bilder, Ord, Känslor, Redigeringar och Drömmar ? - Trams.

Nu ska jag sova, jag ska upp tidigt imorgon. Har en massa och göra imorgon.

- Kanske ...?


- HG 08 - 11

- Trassel

Jag ber för dig i himlen, och hoppas att du trivs där
för utan dig här är det inte samma värld.
14/4-1983 - 20/5-2009

Det var inte lätt för någon där några dagar i Maj förra året och du gjorde det inte lättare. Du hade funnits där enda sedan de första andetagen, i 17 år fanns du där för mig och längre för andra. Jag saknar dig fortfarande, även fast det inte märks så finns du i min tankar varenda dag.  

Bakgrundsbild: Himmel ifrån Google.

- Jo men jag kommer sakna er allihop

- Praktik 2010

Min praktik har fått en egen kategori här på bloggen.

Så här kommer det komma (förhoppningsvis) ett inlägg varje dag om vad jag gör på min praktik plats.

- Linns blogg

Nu har jag fixat Linn's blogg. Jag fick fyra stycken krångliga bilder, så jag gjorde en simpel header och fixade lite andra grejer runt omkring. Hoppas hon blir nöjd. Nu ska jag packa upp alla mina grejer som jag hade med mig hem igår.

jippi! eller inte!

- Praktik

Nu är det ingen mera skola förens i Augusti igen! Så jävla skönt. :D
Nu är det bara tre veckors praktik - som är förlagd på Stall Österlund hos Magnus Österlund. Det ska bli kul och även kul och se vad det ger.

Jag kom hem igår, efter 3 ½ timme i bilen med pappa och storebror.

Men tack och hej för detta läsåret och hej sommarlov.

Natten mellan onsdag och torsdag gjorde jag och Sofia även klart hennes blogg.


tjingeling.


- 20/05-09 : 1 : 20/05-10

Endast de tama fåglarna har en längtan
De vilda flyger

Det blev aldrig som vi hade tänkt den dagen för ett år sen. Det var på fredagen vi hade sagt men allt tog en annan vändning. En knackning på dörren och vi fick veta att allt var över. Det gick så fort, alldeles för fort men gud ville ha tillbaks en av sina vackraste änglar.

A thousand words couldn't bring you back
I know because I've tried
A million tears couldn't bring you back
I know, because I've cried
A thousand words couldn't bring you back
I know because I've tried
A million tears couldn't bring you back
I know, because I've cried

Du har alltid funnits där, i nästan 17 år var du hela min vardag. Du var där hela tiden, sedan dem första stegen och jag vet att du kommer finnas med tills de sista stegen är tagna, jag vet att du alltid kommer vara med. Det känns inte så just nu men jag vet. 

I've tried so hard to tell myself that you're gone 
But though you're still with me 
I've been alone all along

Jag tänker på alla härliga sommar dagar som vi har delat och all de vintrarna som vi delat, trots den omsvepande vita kylan så har vi delat de tillsammans. Tillsammans med alla andra i din närhet, andra som fortfarande finns kvar som saknar dig. Tiden kändes så oändligt lång då men tiden var inte så oändlig lång. Den var aldrig länge nog. Du är inte kvar. Du lämnade livet och jag och alla som älskade dig stannade kvar. Jag vill spara sekunder av lycka i en låda, så jag kan ta fram dem när allt är mörkt och hålla dem intill mig, då kulle du och nu vara föralltid.

Men du stod kvar bredvid mig
fast du såg mig tveka
Och du släppte aldrig taget om min hand

Jag vet att du har kommit till än bättre plats, en plats där du inte lider, där du kan springa hur länge du vill och orkar på milslånga blommig ängar, i ett land utan krav där dina drömmar är verklighet. Ett land där du kan gör vad du vill - där du kan uppfylla dina drömmar.

Jag kan fortfarande inte sluta tänka tankar (tankar som egentligen inte gör någon skillnad eller nytta) fundera och analysera. Gjordes det rätta ? Hade du blivit bra ?


Du log mot mig en sista gång
Du var så lugn
Som om du redan gett dig av
Du såg på mig att jag var rädd

Jag vill att du ska vara stolt, för jag är så otroligt stolt över dig. Du var inte, du är innerst inne modig. Du är perfekt och vacker. Jag hade aldrig trott att ögon som strålat så klart skulle brista, att ett hjärta av guld hade änglarnas väntan och stod skrivet i himlen.

Jag fick låna en ängel
Som spreds sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från oss alldeles för tidigt
Vi fick låna en ängel, för en stund


Dina sista andetag fick jag inte uppleva, det var bara du, Kelvin solen och regnet. Dina sista gnäggningar, sista gången du rullade dig och galopperade sista gången du blev borstad, var sista gången jag fick fylla mina lungor på din doft och använda alla mina sinnen för att uppleva DIG en sista gång. 

And I'd give up forever to touch you 
Cause I know that you feel me somehow 
You're the closest to heaven that I'll ever be 
And I don't want to go home right now

Du kommer alltid att vara med mig, i varje steg och varje andetag. Bara för att jag inte kommer se dig med blotta ögat beyder det inte att jag kan undgå att se hur vacker du är. Jag älskar dig, jag kan aldrig förlora dig. Tack för alla stunder du gett mig, du har gett mig allt ett hjärta kan. 

I'm everything I am because you loved me.
In this weak young heart
You'll never change what' been and gone

Trassel
20-05-2009 ~ 1 ~ 20-05-2010

I mina ögon kommer du alltid att vara en av de bästa
Vi syns om ett liv (v.

- Jag tänkte ..

.. bara titta in för att säga tjohooo. Jag uppdaterar om min dagar senare idag då jag tänkte gå och lägga mig efter en trevlig dag (gårdag) med Sofia!


-

Nu är Karin trött, för nu har hon lagt upp två inlägg med samma information. YES!

god natt.


- 06:06

06:06 imorgon bitti tar jag tåget mot Skåne. Jag missar första lektion - pedagogiskt ledarskap -  men det gör inte så mycket.


Linn Ingvarsson @ Weppling.bdb.se

Brave Heart

- Det blir Skåne...

.. imorgon. 06:06 tar jag tåget ifrån Stenstorp ner till Göteborg. Så sjukt skönt att vara hemma en dag till.

Igår var jag iväg och fira (paaaaartyy) Anna, som jag inte träffat på 2 år - helt sinnes - träffad även en massa andra människor som jag inte sett på två år. Kul och se alla igen.

Idag ska jag inte göra så jäkla mycket, läsa ridlära och historia. Har prov måndag och tisdag.

tjingeling.

- Ovärt Inlägg # 2

Jag ska gå och lägga mig nu, ska upp och ha stalltjänst imorgon med. Men jag tänkte jag skulle dra dagen lite snabbt bara. Jag har endast haft engelska på Vipan idag. Jättekul. Vi kolla på 10 orsaker att hata dig. 

Efter det åkte jag och tog ut min biljetter för jag åker hem imorgon. Sedan åkte jag hem. när jag väl kom hem åt jag lite sen gick jag och la mig.

Vid 5 - 6 fota jag dina när hon red på Melonbanan. Sedan fortsatte jag ner till Åbanan för att fota först Johanna på Honey och Louise på Vision. Sedan var det Louise tur igen fast denna gången på Aero och Sofia och Fiffi. 

Och vi kan dra den slutsatsen att fotona blev förskräckliga. :/ men men, bättre lycka nästa gång. 

Nu ska jag sova om det går vill säga. 

tjingeling.


- En stycke morgonstalltjänst ...

.. avklarad. Nu pedagogiskt ledarskap.

- Ovärt Inlägg # 1

God Natt !

- Det kallas tidsfördriv

Jag har inget bättre för - okej det har egentligen. Men jag orkar inte plugga, så jag tog en liten paus. Och i min lilla paus redigerad jag lite bilder. Det är Scopo Philiac, Linn Ingvarsson's ponny. @Weppling.bdb.se
- Maj 9, 2010

dagens låt: Memories - Harold Faltermeyer 
dagens klädsel: mjukis och fleecetröja
dagens frisyr: blöt, ehe
dagens smink: nada.
dagens planer: plugga. 
dagens kommentar: -

dagens bästa: um, vet inte? Men vi kan ta gårdagens bästa istället. :) Johanna för jag                          fick rida hennes häst. :D
dagens sämsta: att jag har prov imorgon.
dagens roliga händelser: ehe, inga ?.
dagens bästa lektion: nada
dagens vill ha: Maaat
dagens humör: hm, knepigt humör. -.-'

dagens längtan: sommar 
dagens saknad: ponni!
dagens person: -
dagens vän: har inga vänner. ;) 
dagens älskling: -
dagens mat: mammas kycklinggryta med ris. 
dagens dryck: saft, svartvinbärssaft.
dagens tack: ingen. :P

- Men godmorgon..

Jo men jag tänkte bara säga godmorgon och jag ska plugga ridlära och historia hela dagen plus att jag ska rida Johannas häst idag med. :) 
- Freeedag.

Det är fredag, med andra ord HELG! Och denna helgen spenderas nere i Flyinge. 

Idag har jag skrivit Nationella Proven i Engelska B - Reading & Listening. Det gick hyffsat bra. (Y) Sen var det lunch. Efter det Svenska där gjorde jag inte så himla mycket. Titta på film och sedan idrott där hade vi en föreläsning om alkohol. jääätte kul. 

Efter en väldigt händelse rik skoldag - hoppas alla hör ironin som sprudlar - Var det bussen hem, vänta i SS i 20 minuter alltid roligt det med. När jag väl kom hem åt jag upp min smoothie och gick sedan och la mig. Nu är jag vaken igen och har vart nere och ätit mat. 

Resten av kvällen ska jag pilla med Photoshop, titta på film och bara allmänt slöa.

tjingeling.


- Såhär tio just nu..

1. Call Me - Shinedown
2. Paramore - We Are Broken
3. Kent - 747
4. The Fray - How To Save a Life
5. Gavin DeGraw - I Don't Want Be
6. Jimmy Eat World - 23
7. Radiohead - Creep
8. Radiohead - Karma Police
9. Alter Bridge - Watch Over You
10. Three Days Grace - Are You Ready


ehe

- ett inlägg

Jag tänkte att jag kanske borde göra ett inlägg och snabbt dra vad jag gjort de senaste dagarna.
Tisdags var det Vipan, vilket innebar Historia, Engelska, Klassråd & Fysik. Onsdags var det en Flyinge dag men inte denna onsdagen för det var en DD-dag. Vi fick om vi ville vara ute på Flyinge och har morgonstalltjänst, lunchstalltjänst och rida skolhästarna men jag hade ett prov jag var tvungen och skriva så jag fick vackert ta bussen in till skolan. Och idag var det en helt vanlig Vipan dag med Svenska, Fysik där vi fick kakor, Engelska och Historia.

Jippi.

I går red jag även Johannas häst Honey (Hanworth) vilket jag gjorde idag med.


Johanna och Honey på hoppträning 13/4 - 2010

Så det är ganska kortfattat vad jag har gjort de senaste dagarna. Nu ska jag ta något och äta vänta på NCIS börjar och sedan titta på det. Efter det ska jag gå och lägga mig för vi har Nationella Proven i Engelska imorgon. blääää!

tjingeling.


- Dagen i stora drag.

Det är måndag och det betyder att vi vart på Flyinge hela dagen. :D

Vi började med pedagogiskt ledarskap, sedan lunch. Efter lunch var det ridlära teori för hanna inför i ridlära provet den 17/5. Och efter det så red jag High Speed (Electro - Acapulco Gold) Jag skulle igentligen inte ha ridit, men eftersom hästarna behövde motionernas så red jag Speedan. :D Hon är så himla gullig. Bild kommer senare natt för nu ska jag kolla på NCIS :D med Sanna. :DD

tjingeling.


-

http://mlidahlgren.blogg.se/2010/may/tavling-vinn-roeckl-handskar.html

- Lite nytt ?

Jo det är så att jag är ganska trött på det bruna och överhuvudtaget på min blogg så någon gång under veckan ska jag försöka ta tag i det.

Men nu ska jag sova.

tjingeling.


- Lista

Namn: Karin
Bor: I ett hus på landet mellan Sveriges två pölar och på internat i Flyiiinge.
Hårfärg: Blond.
Ögonfärg: Blå.
Intressen: Hatar intresse frågor, så jobbiga och skriva... nästa fråga.
Musik: Just nu ? Radiohead, Kent, The Fray & det Elin spelar.
Klädstil: Mjukisbyxor for lajf.
Favoritplats: Det finns en del.
Skola: Är du efterbliven ? ''Nej'' Så går man på Vipan ;PpPPppP - Naturventenskaplig linje med häst, på Flyinge & Vipan
Favoritmat: Mamma's!
Dricker helst: Typ, LOKA.
Beskriv dig själv med 3 ord: Hm, jobbig en.
Motto: Ta det lugnt det löser sig, på något sätt.

- Svar

Sanna om: - please try ...:
Hur gör du så så att du har en bild inuti texten ? :) Jättecoolt ;)

vad fotar du föresten med för kamera ? :)

Tack så mycket!

Jag tar en bild och öppnar den i photoshop. Väljer dett textsnitt som jag vill ha, skriveroch formaterar texten som jag vill ha den. Sedan marker jag textlagret i fliken lager så att det blir en markering runt omkring. Efter det så sänker jag opacitet'en till 0%. Då syns bara markering av textsnittet. Efter det så trycker jag på bakgrund där bilden är (markeringen ska forfarande vara kvar) och bara kopierar - Ctrl C. Öppna sedan en tom fil/nytt papper etc i rätt storlek och klistra in.

Jag använder mig av en Samsung L830, men har vid tre tillfällen lånat en kompis Canon EOS 450D.

Nemen gudars så pedagogisk jag är. Hoppas att du som frågade förstår min fina bild. :) annars får du fråga igen.Det är såhär jag gör, det finns säkert andra sätt att göra det på.

- Skååne.

Efter biljettstrul, en bra tågresa, en lång väntan på bussen, en bra bussresa, en liten promenixa ifrån sandby, bli upplockad knappt halvägs, komma fram till internatet, prata lite med folk, packa upp.

Jomen det var en kalas dag.


- hehe

Jag tävlar om en canvastavla i valfri storlek (upp till 150 x 100 cm värde ca 2200 kr) hos [En Bulle Ur Ugnen].

- 2 Maj, 2010 @ 01:06:33Step one you say we need to talk
He walks you say sit down it's just a talk
He smiles politely back at you
You stare politely right on through
Some sort of window to your right
As he goes left and you stay right
Between the lines of fear and blame
You begin to wonder why you came

Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life

Let him know that you know best
Cause after all you do know best
Try to slip past his defense
Without granting innocence
Lay down a list of what is wrong
The things you've told him all along

And pray to God he hears you
And pray to God he hears you


Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life

As he begins to raise his voice
You lower yours and grant him one last choice
Drive until you lose the road
Or break with the ones you've followed
He will do one of two things
He will admit to everything
Or he'll say he's just not the same
And you'll begin to wonder why you came

Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life

Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life
How to save a life
How to save a life


Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life

Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life
How to save a life

Foto : Nemen såhär allmänt ..

- Jag tror ...

... att jag ska fortsätta och redigera lite bilder ifrån Louises, Sofias och Johannas hoppträning i tisdags. Det var ganska kul. hehe. 
Och kanske de kommer upp här sedan så får ni ser ännu fler bilder på dem. :)

tjingeling.


- Bästa på länge!


Kvalitén är inte super och det skiter jag i, för känslan var awesome. :D
Oredigerade mobilbilder for lajf.
och nej det är inte mitt staket som hänger på första bilden, det är grannens.

- Fiffi, Honey, Cattis & Vison.

Några av bilderna är bättre än dem andra och ja jag vet om det.

- Valborg igår..

Valborg för mig blev ganska så lugnt då jag åkte tåg. Sedan när jag kom hem vid halv tio ungefär så åt jag sedan fodra jag hästarna. Efter det redigerade jag lite bilder och gick sedan och la mig. Gisses vilken vild valborg. 

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men det löser sig.

tjingeling.

- lovicious.

http://lovicious.blogg.se/2010/may/majtavlingen-vinn-ett-tavlingsset-avsluta.html

- Foto : Bilder Ifrån Hoppträning 27/4 - 2010


Louise Elving Johansson & Vison på hoppträning 27/4 - 2010.

Sofia Lindberg & Fleur de Valeé på hoppträning 27/4 - 2010.

Johanna Andersson & Hanworth på hoppträning 27/4 - 2010.

Bilderna är fotad med en Canon EOS 450D. Kameran ägs av Rebecca Wong, men jag har lånat den vid tre tillfällen då jag jag fotat Sofia, Johanna och Louise på deras hoppträningar och ett av tillfällena fota jag Sofia, för att använda bilderna till hennes blogg.