- Nytt utseende ska fixas, NU!

Nytt utseende på bloggen ska fixas, jag vet inte hur men fixas ska det i alla fall. För jag tycker min blogg är tråkig och enformig i utseendet. Så nu ska det bli nytt utseende.Känner att de blev väldigt många inlägg under kort tid. ehe. och väldigt många icke roande inlägg också. ehe

- Dagen i Bilder - Flyinge

ny kategori - Dagen i Bilder - Flyinge.

Samma funktion som dagen i bilder kategorin, enda skillnaden är att här hamnar allt som har med Flyinge och göra. :)

- namnlös.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Jag tycker min blogg är ganska tråkig och jag tycker alla borde ge tips på vad jag ska skriva om. Så att den blir lite roligare. Jag ska tvinga folk nere i Flyinge att gästblogg också, det måste jag göra.  :) 

Påsklovet är snart slut känns det som och jag vill inte det, för det är så sjukt skönt att bara vara hemma. Och just nu vill jag inte åka tillbaka till Skåne.

men det löser sig väl, blir förhoppningsvis mer motiverad senare.

- f & r

Lite blandade bilder ifrån 08 - 10, tror jag. Lite fotat och lite redigerat. Vissa bilder är bra andra är mindre bra. Kommentera ? Bilderna är antingen fotade och redigerade av mig eller fotade av någon annan och redigerade av mig och då med tillstånd.Copyright By Karin Lundberg.

- Påsklov..

Äntligen! Det är påsklov fast jag hade påsklov redan igår, då jag har ledigt idag.

Men jag tänkte ändå berätta vad jag har gjort de senaste dagarna, då jag inte uppdaterat.

I tisadags var det en helt vanlig vipan dag, med helt vanliga vipan lektioner och det var lika tråkigt som alltid.

I onsdags så hade vi arbete med häst där vi tränade på häst vid hand inför hästskötarexamensprovet som vi ska ha på test innan vi går på praktik. Jag visade Nigroni (Campari M - Cor de la Bryére). Sedan var det lunch och sedan red vi på Mette's C-tränarkurs. Där vi fick varsin tränare som undervisade oss i en halvtimme och sedan skulle de kort berätta vad vi gjort och sedan skicka med hos tre tips som vi ska tänka på i framtiden.
Det var faktiskt riktigt roligt ibörjan gick det faktiskt bra när vi värmde  upp sedan när vi red för tränare gick det hyfsat bra och i slutet när vi trav av/avsluta hästarna så gick det lika bra om i början.

I torsdags igår alltså så gick jag halva dagen och sedan på eftermiddagen så hade vi inga lektioner, de var inställda. Så jag åkte hem igår. awesome.
Det här påsklovet ska jag spendera med att plugga ikapp det jag har kvar att göra och samt jobba lite. :)

tjingeling

foto: jag

- Körlektionen i bilder

Helt oredigerad fina mobil bilder ifrån dagens körlektion.Nottingham [Landor S - Utrillo] & Ohio [Quite Easy - Utrillo]Burrito [Falleur - Utrillo] & Edamer [Swift - Sombrero] i Bakgrunden
Även Rebecca, Felicia & AlineNottingham & Ohio

- 01:07

Ska gå och lägga mig nu. Ska upp 07:30 igen för att ta bussen till Vipan och träffa skolsköterskan. För nu är jag trött på huvudvärken jag har haft konstant de senaste två veckorna. Sedan blir det Flyinge och rida. :)

- ehe

- besök..

.. min töntiga rumskompis elins blogg elezzi.blogg.se

- flyinges hemsida

Dagen har spenderats på flyinge. Där vi har haft pedagogiskt ledarskap, körning och en eftermiddagsstalltjänst som jag inte egentligen inte skulle haft.

Och sedan måste jag bara påpeka att på ett par timmar, typ 2. Så har Flyinge gjort om hela sin sida. :) Och nu har alla hingstar kommit upp. :D

- en lite grej kan gör någon jätte glad.

Redigerade denna bilden på Linn Ingvarsson häst Scopo Philiac. Hon blev väldigt glad. Och det gör mig glad att något så litet enligt mig kan göra någon annan så himla mycket gladare.

Efter bilden är egentligen 311 pixlar högre.

- rubrik

För 3 dagar och 7 timmar sen var jag hemma. Nu är jag tillbaka i Skåne och packat upp allt och plockat upp lite på rummet. 

På tåget ner, åkte över Nässjö istället för Göteborg. Men tillbaka till tåget, på tåget så var det en himmlans kenpig gubbe. haha, han var riktigt skum. 

Men nu ska jag fortsätta att lyssna på musik.

- hemma

Jag kom hem igår och åker på tisdag igen. Så sjukt skönt.

- ehe, inlämningsuppgifter

Sitter med en inlämningsuppgift, i Arbete Med Häst. Den ska vara inne imorgon, det är en journal om de sex veckorna som vi har kört in unghästarna. Jag har anteckningar ifrån alla gånger förutom ifrån löshoppningen men det löser sig. Så nu ska jag bara sammanfatta allt, sedan gå och lägga mig för att sedan gå upp och ha morgonstalltjänst 07:00 på morgon och sedan sitta och titta på Bruksprovet. 

Och nu ska vi öven börja köra parkörning på körningen, det ska bli kul.

- Första Vipandagen på en vecka..

För ungefär en halvtimme sen kom jag hem från första dagen på Vipan efter sportlovet och jag kan lova att det var segt.
Borta i ridhusen håller Bruksproven på förfullt och imorgon förmiddag när vi är här ute på Flyinge så ska vi under
typ hela förmiddagen sitta där och titta, och jag tror jag ska gå bort och titta lite sen.


Vinn ett Otto Schumacher Träns, av märket Berlin hos: Showjumper