Um ?

Jag har väl egentligen en del och skriva ? Antar jag ? Jag är så här allmänt kass på att uppdatera ? Men jag kan väl ta lite lätt vad som har hänt de senaste dagarna. Jag bloggade senast i Onsdags och ja efter i onsdags har det hänt följande:

Torsdagen försvann i redovisningar av praktiken och kan ju summera min redovisning med ett ord: flopp! I Fredags var det världens sorgligaste dag. Lördag - Söndag och egentligen fredag med för den delen så var det Regionala / Nationella hopptävlingar ute på Flyinges gräs bana. Jag stod funktionär på Söndag förmiddag med Johanna. Sedan skrattade jag bort resten av dagen med Sofia. Idag sov jag till halv ett sedan åt jag och Sofia frukost och efter det förflyttade vi oss in till Nova Lund och sedan har det inte hänt så mycket.

Kan även berätta att i Lördags var världensbästastorebror här han hade vart i Tyskland med sin käre vän munk (?) Behöver jag säga vad man gör i Tyskland om man är svensk ? Och stannade lite fint på vägen hem och dumpade lite grejer till mig och köpte ett nytt träns till mig. Ett Glen Gordon träns till mig. Och det kan jag också summera med ett ord: övermegalycklig!!!!!!!!!!!! Har jag världens bästa bror eller världens bästa bror ?

Och i söndags kväll så satt vi även och fixade lite med våra kära bloggar eller okej Sofia's och Johanna's bloggar.
Hoppas ni är läs kunniga ? För då kan ni läsa på bilderna vems header som är vems. Sen så kommer det bilder på mitt träns med. 

Nu känner jag att det verkligen har blivit ett väldigt lååångt inlägg. Så jag ska blogga oftare så jag slipper lååånga inlägg. :D

puss&haj :D


Tjä Fän! :D

Halloj! Mitt bloggande hat typ ståt still sedan jag kom ner till Flyinge pga att jag inte fått igång Internet på datorn då det blivit totalt fel men idag så fick jag hjälp utav IT-ansvarig här på Flyinge! great! Men nu så ska jag se till att få igång bloggingen. 

Jag åkte som sagt ner i måndags. Gick i skolan igår och idag. Imorgon och på fredag är vi här på Flyinge men med typ annat schema än vanligt. Imorgon så har vi redovisning av APU:n så det ska jag sätta mig  och skriva redovisningen lite fint nu. Så ja så ser resten av dagen ut.

bye.

nu skulle jag inte säga nej, till en fribiljett mot himlen

tror ni att det går bra med min läggainkent&winnerbäckallaalbumpåiPoden? nix det gör det verkligen inte. Och det suger. Men men, jag har några album från kent och det är ju det bästa. :D

No matter where or what

W7U

Jag har fått tillbaka min dator. :GGGGG Jag är lycklig. Eller okej, Danne min brors kompis var här och hämtade den igår och jag fick tillbaka den idag. Och allting fanns kvar - inga program och så men alla bilder, psd-filer, wordfiler osv. Så galet glad blev jag. Plus att han la inte Windows 7 Ultimate. hihi.

Så, nu är jag typ back on track igen. :D Jag ska fixa med en design och lite sånt. Så ja.

Sen har jag packat det mesta resten packas imorgon sedan går tåget emot Skåne och sista året på Flyinge. Lite skrämmande men samtidigt jävligt skönt.

Nu ska jag sluta babbla och gå ut i stallet och ge mina små hästar betfor. väl komma några oseriösa inlägg i natt. hehe. För jag ska underhålla mig med och lägga in alla Kent's och Winnerbäck's Album i iPoden! Blir väl lite annan smörja med antar jag. Så tråkigt på tåget imorgon vill jag icke ha. :D

tjingeling.

16 Augusti

Det gick precis upp för mig att igår var det två år sen jag panga moppen, fick en spricka i handleden,  satt med minnes förlust och hjärnskakning och tillbringade natten på sjukhus. hehe. Det var två år sen som min bror fyllde 18 och jag minns inte det igår fyllde han 20 och det kommre jag faktiskt ihåg.

 Så såg det ut för ett år sedan.

Tävling hos mlidahlgren.blogg.se

http://mlidahlgren.blogg.se/2010/august/ny-tavling-igen-d.html#comment

Tävling hos rsskvaller.blogg.se

http://rsskvaller.blogg.se/2010/august/tavling.html#comment

Tävling hos ussing.blogg.se

http://ussing.blogg.se/2010/august/bloggtavling-fleecetacke.html#comment

Tävling hos carolineninaahlen.blogg.se

Caroline Nina Åhlén lottar ut ett par Veredus Carbon Gel framskydd i valfri fär och storlek på sin blogg carolineninaahlen.blogg.se. För att komma till tävlingen klicka här.


Eftersom jag är helt handlingsförlamad utan min dator får ni en massa bloggtävlingarinlägg. :D jag vet att ni gillarT! :D

ehe

ehe och jag suger är nog det som används mest på min blogg. hehe. illa. Men det var inte det som jag skulle säga utan det var detta: jag kan inte göra något med min blogg  utseende mässigt tills min dator funkar. Det är illa. Det suger. Men men, det blir nog bra ändå. Får ta det sen när den funkar igen. Och det kommer den göra snart. Och hoppas att allt som finns på den går och rädda annars dör jag. Helt seriöst, jag dör.

Det är riktigt illa om allt försvinner. Okej grejer som skolarbete och sådant får gärna försvinna men inte alla bilder och andra filer.

Aja för hoppningsvis löser det sig, eller inte för hoppningsvis det gör det helt enkelt för jag har världens bästa storebror. :D

Och på tal om skolan mitt schema är helt fucking wonderful.

Ne nu ska jag inte trackasera er mer med min smörja. tjingeling.Håller med Ingrid @ dressyrmupparna.blogg.se inläggen blir roligare med en bild. :D

HUR awesome ?!?!


Måndagar: lediga :DDDDDD
Tisdagar: 09:10 - 14:40
Onsdagar: 08:00 - 11:20
Torsdagar: Flyinge
Fredagar: Flyinge

Hur underbart är det inte och ha varje måndga ledigt ? Bara gå fyra dagar i skolan ? HUR awesome ?!?!?!

Hack

Haha, min blogg har ståt rätt stilla under dagen men det är i för sig inget ovanlligt men nu finns det faktiskt en anledning och den är går vid typ halv elva - elva så blev min kära dator angripen av för mycket konstigt virus och för att få pricken över i:et så blev den hackad. Karin säger: jippi. Just nu vet jag inte hur den mår för den är för tillfället avstängd men han fungerar snart igen jag behöver bara lite hjälp med det. Nu sitter jag vid min mammas dator att jag inte gjort det tidigare idag finns det också en anledning och det är ungefär den samma som ovan men det tar vi en annan gång. Så kär (få) bloggläsare vad har ni gjort idag ??

/ Karin

Klockrent!

HAHAHA


- Måste bara inflicka . .

Att jag retar mig till tusen på min meny som lever sitt egna liv och hoppar upp och ner men jag vet seriöst inte hur jag ska fixa det -.-' och det är ganska illa. haha.

- Rubrik

Vet inte riktigt hur jag ska börja inlägget men jag kan väl börja med dagens hittills. Gick upp åt i morse. Släppte ut hästarna tog i Sillen, han får inte gå ut så mycket då han är halt och veterinären sa att han skulle hållas inne och var det inte bättre imorgon så skulle vi ringa och då får han väl samma kur som i vintras. ehe, det suger. Efter det måla jag dörrfoder och golvlister till hallen. (Intressant och vet va ?) och efter kolla jag Smalville. :D Nu sitter jag här och degar, kollar bloggar och finner detta fina inlägg ifrån Lovisa Munter- lovicious.blogg.se.Jag blev lite smått glad. Det är kul när någon tycker så om än - Det gjorde min dag. Här kan ni läsa inlägget: http://lovicious.blogg.se/2010/august/min-favoritblogglasare.html

Och glöm inte besöka hennes blogg, det är läsvärd och grymt bra. :)

- ehe

ett ovärt inlägg till. Jag ska försöka fixa detta med designa och så snart :D

-

Tjohoo!

Som alla andra nördar ifrån internat i Flyinge så har jag fått reda på mitt rum idag eller det blir inte ett rum det blir ett hus ihop med fyra andra töntar. :D Det kommer bli helt awesome. :D

- # 237

- Aug. 9, 2010

◄◄ Everybody crash and burn sometime.

- mixtape.

9,6 GB bilder och lite trams senare går datorn lite bättre.

- efter regnet kommer solen fram igen

Efter en redig spark där bak, pusch ifrån mor å far, hjälp ifrån Melinda och Lars Winnerbäck på repeat på Spotify så är jag klar med min APU Loggbok & Rapport. Eller aa, mamma och pappa ska bara läsa igenom och titta så eventuella fel inte finns - vilket dem gör - ehe, jag suger.

- jag kan inte lysa upp vägen du springer.

spotifylist. någon ?

Dagarna känns just nu ganska meningslösa och väntan på att bara packa ihop allt och åka 35 mil ifrån tryggheten skrämmer rent utsagt skiten ur mig. jag vet inte varför men för tillfället är skåne den sista platsen jag vill vara på. Visst det finns en massa fint folk och underbara människor men för tillfället vill jag bara inte.
jag ångrar det varje dag.

en doft att sommaren sista dagar

-


jag vill inte..

- Haircut

Yes! Som rubriken säger har jag kapat av lite av pälsen idag, nice nice - tycker jag då .:)

Annars har jag inte gjort så mycket, gick upp åtta åt frukost, släppte ut hästaran mocka. Duschade och gick och la mig och sov i två timmar. Efter det cuta lite hår och efter det mat. Och nu sitter jag här. Intressant va ? :D

- Tävling hos lovicious.blogg.se

http://lovicious.blogg.se/2010/august/augustitavlingen.html