2010: Januari - Juni

Jag försökte börja blogga ordentligt, det gick bar det första veckorna. Jag fotade en hel del i början av Januari. Det var otroligt mycket snö. Och på internatet var allt som vanligt, folk tänkte med huvudet(bild nummer 3 i januari collaget). I skolan började vi med inkörning av unghästar. Min söta (läs familjens) söta shetlandsponny var sjuk, någon form av fång (förmodligen hormonell).
Vi fortsatte med inkörning fram till vecka 8, då det var sportlov. Det var fortfarande lika mycket snö hemma, om inte mer. Jag fotade även en hel del på det här lovet, dock utan framgång. Jag försökte börja redigera lite mer och lära mig photoshop mer. Shetlandsponnyn var fortfarande sjuk,
Vi började med att köra par i körningen. Snön smälte bort. Zsadinn blev sjuk i slutet av Februari början av Mars. Jag var hemma på påsklov, körde hjullastar för första gången, med endast pappa i headset som beskrev hur jag skulle göra. Jag passa Honey åt Johanna. Jag satte i gång Kelvin i början av Mars också. Jag var ganska aktiv på bloggen och redigerade en hel del. 
Min kära häst var så gott som fit for fight igen. Han var glad, visade ingen hälta och hade inte ont nånstans. Jag fortsate jobba Kelvin på töm, lina och löst. Vädret var awesome och de flesta av lektionerna var förlagda ute. En kväll i slutet av April pimpade vi Victor's brädda. Vi gjorde även prov hästskötarexamen - godkänd - både praktiskt och teoretiskt. Jag gjorde och fixade en hel del bloggdesigner mendan min egna blogg bestod till större del av bloggtävlingar. Fotade en hel del Cissanträningar(Sofia, Louise & Johanna).
Jag fortsatte och fota en del hoppträningar. Red Honey nån gång ibland. Vi satte ihop ett lag och ett dressyrprogram utan hästar till maskerad dressyren efter att Bosse bett oss vara med. Första Maj satt jag på min fina häst igen efter hans lilla sjukvistelse happy moment.  20 Maj årets sorgligaste dag, en av världens bästa hästar gick bort för ett år sen.  Den 21 Maj åkte jag hem, för att göra tre veckors praktik på Stall Österlund hos Magnus Österlund, då med blanda annat hästar som Balougraph, Carême och Baltimore. 
Jag redigerade en hel del och bloggen uppdaterades fler gånger om dagen både med praktik inlägg och en hel del meningslösa inlägg.
Praktik. Praktik. Tre veckor gick rätt så fort och vips så hade jag gått ut tvåan och mitt sista sommarlov väntade. Det blev en hel del bad, saknad av Skåne och header byte. Var väl sådär aktiv på min blogg och försökte väl mest underhålla designen.
________________________________________________________________________________________________
Så det var första halv året av 2010, resten kommer imorgon eller någon annan dag. MEn ska försöka med imorgon.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: