Sept. 29, 2010


You can't fight the tears that ain't coming,
or the moment of truth in you lies.
When everything feels like the movies,
Yeah you bleed just to know you're alive.

 

Bilden talar.

Sept 27, 2010

Cha Cha bloggen - jag skämta. 

Nu har jag prata med Mette och vart med Sofia och kollat på hennes nya häst, sjukt söt va hon.

Nu ska jag rensa min dator lite och flytta över en massa bilder på skivor och så och även se om jag kan fixa min bloggdesign. :D Det behövs. :)

Projekt Arbete

Jomen hej! Min blogg är aktiv känner jag. not!

I alla fal jag är tillbaka i Flyinge efter en lite lång helg hemma. (Åkte hem i torsdags och kom tillbaka igår) Att jag inte kom idag är för att om en halvtimme, vid 10:30 så ska jag prata med Mette, ena läraren i ridning här ute på Flyinge. Hon ska hjälpa mig med mitt projekt arbete. Så det vara bara att åka ner igår men det gör faktiskt inte så himla mycket.

Annars så har det väl inte hänt så mycket eller kanske lite. Vi har hunnit rida för Ankan - Ann-Catrin Carlsson i hoppning. Gick sjukt bra, as kalas glad var jag efteråt. Jag red Candide. Sen red vi för Hanna dagen efter det och då red vi bommar och även då hade jag Candide. Veckan efter alltså veckan som precis har vart så red vi för Olof, dressyr beridare här på Flyinge, vi red i alla fall för honom för Bosse (Bo Jenå) är i/på VM i Kentucky med dressyr laget. Så nu ska vi rida för Olof fram tills Bosse kommer tillbaka.

På fredagen när jag var hemma hade vi ingen lektion här ute på Flyinge då vi skulle ha en lära känna dag och gå en halv mil men jag slapp för jag var ledig.

Nu ska jag ta på mig ett par skor och gå bort mot Kontoret.
- Tävling hos Showjumper.blogg.se

http://showjumper.blogg.se/2010/september/vinn-superfin-jacka.html

Dagens PlanerJust det ja. Jag glömde ju en liiten detalj på min dagensplanerlista jag ska fixa min bloggdeisng med för den ser sick ut. I know. Imorgon eller rättare sagt senare idag kommer ett litet inlägg om vad jag gjort de senaste dagarna då jag inte har bloggat.

Så...

... nu kom det en ny tillfällig header. Nästan samma som den förra, nu är det bara lite grejs kvar som ska fixas. :)

Jag vet om att trycker man på länkarna under Arkiv, Kategori och Senaste Inlägg så rinner allt iväg men jag orkar inte fixa det nu. Utan det tar jag imorgon. :D

The leaving song

Imorgon efter skolan närmare bestämt 12:22 sätter jag mig på tåget och åker hem. wiie. Sen åker jag inte tillbaka förens på måndag. det känns ganska så skönt.

Idag fick jag även mitt omdöme ifrån APU:n. Världens bästa pappa fixade det. Så det får jag läsa när jag kommer hem imorgon. Ganska så kul.

Och till min design - Jo det är lite små grejer som headern till ex: Den bilden på världens finaste häst är lite utdragen så jag som set orginal bilden ser att det ser skumt ut. Så det kommer en ny header. men det tror jag att jag fixar med på tåget hem imorgon. Sedan så är det själva inläggs bilderna som är lite knas, alltså där själva inlägget står i. Det ska också fixas. Men det blir nog bra när det blir klart.

Annars så är den väldigt grå men den förra var väldigt grön och denna känns lite mera höst på något sätt. Jag gillar sommarhösten om man bortser ifrån regnet.

Det kommer säkert en ny design igen, snart hoppas jag. Men jag får se.

Och det kommer säkert komma en massa onödiga inlägg om jag är uppe i natt med.

F5

Ny design.

Om du inte ser den - Klicka F5

Det är lite små saker som ska fixas och så men i det stora hela är det klart. :D

Jomen visst. :D
julafton :D

Nemen tjabba tjena hallå! :D

Skolan idag var riktigt ovärd egentligen vi hade en lektion men som det lilla smygstud som jag är gick jag ju givetvis på denna lektionen. haha.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Gick upp vid åtta för att tvätta så jag hade rena byxor till skolan. Duschade. Sedan fram till halv tolv, då bussen till skolan gick satt jag med min bloggdesign. Jag vet inte men jag tror det blir bra.

lalaalla

min blogg är inte vettig överhuvudtaget men ja det är inte jag heller så det kan var därför. :D Inlägget under om kommande evenemang på Flyinge är nog det vettigaste som lagts upp här förutom nollningsinlägget ofc!

Sen har jag otroligt tråkigt och att jag retar mig på min meny som lever sitt egna liv är en annan sak.

Kommande evenemang på Flyinge

September

11 : Breeders Fälttävlan - Semifinal 4-åriga hopphästar - Fölauktion
12 : Breeders Fälttävlan - Semifinal 4-åriga hopphästar - Dressyruttagning för 4-åriga hästar

Oktober

18 - 24 : Svenskt Avelschampionat


November

5 : GP-Hoppning
6 : GP-Hoppning
7 : GP-Hoppning

December

4 : Flyingedagarna
5 : Flyingedagarna

Nollning - Inspark - Kalla det vad du vill!

Idag var det inspark av ettorna, tvåorna fick vara med dem också då de inte fick någon förra året. Vi började det hela med lite fika. Hallonpaj som Johanna hade gjort, jag hjälpte till. Sedan bar det iväg ut till Hastings där vi körde klädleken. Det gick ut på att dem skulle bilda ett så långt snöre/lina av sin kläder som möjligt och ju mer kläder dem tog av sig desto bättre. 

När detta var klart tog vi deras kläder, och det fick varsin svart sopsäck och silvertejp. som de fick ha under resten av kvällen. 

Sedan gick vi vidare till Kastanjegården och på vägen möts vi av Bo Jenå och Maria Gretzer - Dessa två verka tycka att detta var väldigt roligt. Väl på Kastanjegården fick de knäböja och be än bön till oss treor - jag lägger upp den senare.

Sedan gick vi bort till stora ridhuset där vi skulle ha en drag kamp över den lilla ån som finns där. De som fölorade klädleken fick gå igenom ån till andra sidan.

Efter det traskade vi vidare till internatet där det blev grötmatning och kroppspyramidsbyggning. Och när detta var klart var de klart för The Grand Final.

The Grand Final var att de skulle springa igenom gödsel stacken för att hämta en lapp med ett ord på för att sedan bilda en mening - meningen var något fy fan vad äckligt och springa bland döda kycklingar. För det var precis vad dem gjorde. 

Aja kul hade vi i alla fall och jag kan ju säga att jag längtar efter våran utspark. :D


Alla bilder är fotade av Johanna Andersson. Det kommer upp fler när jag får tag på bilder ifrån de andra som fota. Kul hade i alla fall.

världens ände # 2Jag kan ju berätta att jag skrattade lite när jag läste detta på Strömsholms hemsida där även denna lilla print kommer ifrån. Från Södra Sandby till OS-medalj! Haha. Natthumor på hög nivå. Eller okej jag gapskratta nästan.

mohahaha

Tror det eller ej men de senaste timmarna har jag faktiskt pluggat och det känns rätt så redigt skönt att få undan en massa gammalt som jag har haft efter mig ett bra tag.

Min dag har bestått i att inte göra något typ. Det blev en liten promenad efter frukost. att frukosten åts vid typ tolv(!) är en annan sak. I alla fall det blev en promenad med Johanna upp till Kyra K Outleten där dem har halva priset på rea priset. Sedan underhöll jag mig med att städa och vika kläder. Sen gjorde jag inte så mycket mera fören vid fyra då jag följde med Johanna och Elin till stallet. Elin skulle låna Honey utav Johanna för att träna på dressyr pogram som hon ska rida nästa helg.

När vi sen kom hem gjorde vi kladkaka, jag åt upp Elins små nudlar och sedan vid halv nio tittade Sofia in. Det blev prat, filmen dumpad på tv:n och ja efter filmen gickSsofia hem till sig och jag satte mig och plugga och de andra knöt sig.

Jo en ganska bra dag. imorgon är vi lediga som alla andra måndagar. hehe. Och då ska jag plugga mer samt göra lite annat.

bye.

jomen du, ruuuuubriik.

Jag tror jag ska gå och lägga mig nu. Det är inte bra och somna på soffan och sedan vakna för att gå till sitt rum för man fastnar bara vid datorn. inte bra.

Imorgon eller rättare sagt senare idag så ska jag städa mitt rum tror jag och redigera en sjuhelsikes massa bilder som legat i datorn ett bra tag. inte okej.

Men i alla fall go natt.


raggeliruggelirufs

jag säger bara hahahahaha.
knäckta. :D

snor är mitt andra namn.

Jag skrev inte om gårdagens lektion för Hanna men kan berätta lite kort om det nu. Jag red Candide igen. Finaste hästen. Han är störst i stallet men lätt den fegaste. Vi red på åbanan, bommar. Han var väldigt spänd men annars gick det bra. 

Efter ridningen hade vi rast till 13:00 då stod vi upp i två timmar och lysnade på en clinic som hölls utav Susannde Gielen och Peter Eriksson - Utbildning av den ungahästen. Den hade vart okej om vi sluppit och stå upp i två timmar.

Efter det hade jag stalltjänst och det gick smidigt och snabbt. Sen efter det gjorde jag inte så mycket cykla till Snadby, snorade lite och åt lite.

Och just det ja, jag hjälpt en ganska så söt dam dam på fölmönstringen också. haha.

det är verkligen inte okej och va sjuk. och efter två timmar stående i ett ridhus är det absolut inte okej.

ställ mig inte i ett led.

jomen du har ju en blogg med

tjolahopp galopp. :D

Jag kom just nu på att jag inte har bloggat än idag. I alla fall till dagen direkt då. Lektion för Bosse klockan 09:15 i morse. Och det gick väl hyfsat inte illa men absolut inte bra. Jag hade Candide och det säger allt. hehe.

Efter lektionen så var det lunch och sedan efter lunch hade vi mentorsid och sedan hov lektion med Bosse Milton och helt ärligt trodde jag att jag skulle sova mig igenom den lektionen men fy fan ren utsagt det var galet intressant. Och det var så många nya ämnen hela tiden så man han aldrig med och tröttna vilket jag tycker är galet bra. Mer utförligare om själva hov lektionen kan ni läsa på Johanna's blogg. För jag ät så grymt trött så jag orkar inte skriva något mer detaljerat.

Sedan efter hov lektionen så slutade vi för dagen, då gick jag och Elin bort till ettorna och snodde toapapper för vårat var slut. Och på vägen tillbaka till vårat lilla hus så gick vi inte på Häst&Ryttare. Bättre butik finns inte, så galet bra personal. I alla fall jag skulle byta mitt träns till en storlek mindre för jag vet inte om Full blir för stort samtidigt som cob kan bli för litet på min häst men dem sa att jag skulle ta med mig cob:et hem testa och var det för litet eller något som inte passa så skulle vi byta.

Sen när vi kom trängde vi oss ihop sju pers i vårat lilla kök lagade mat och hade allmänt trevligt. Sedan satt jag och glodde på min kära dator och vid sju så traskade jag ner till åbanan och fotade Johanna och Jessica på deras hoppträning kort på det kommer inte för korten var SÄMST.

Sedan traskade jag mig bort till ettorna och fikade med dem tvåorna och lite av klassen för när jag stod på hoppträning så hade dem brännboll. Så där satt jag, Elin och Sofia ett tag och pratade lite strut och hade det allmänt trevligt.

Det var väl det jag har gjort idag. Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar gå upp vid halv åtta imorgon. För att sedan var i stallet 08:00 och sedan en halvtimme senare vid 08:30 rida lektion för Hanna.

gonatt o sovgott.

Tävling hos Showjumper.blogg.se

http://showjumper.blogg.se/2010/september/vinn-lyxigt-blingpannband.html

Rubrik är ett jobbigt fenomen.

En utav fördelarna med att gå på Flyinge är nog att man få se så många grejer när man är elev. Som clinicen idag med Maria den behövde vi inte betal för medans andra var tvungna att göra det. Ganska bra i alla fall. Och clinicen var bra. 

Imorgon är det första ridlektionen på Flyinge och den rids för Bosse (Bo Jenå) och det känns ju lagom bra. Första lektion på Flyinge och den är för han. tummen upp på det. not!

Annars har det vart en bra dag. skolan hem sova mat clinic och nu har jag skrivit min projektplan inför mitt projekt arbete, nu hoppas jag bara att jag får göra det.

Tävling hos Lovicious.blogg.se

http://lovicious.blogg.se/2010/september/septembertavlingen-ar-har.html#comment